Vesti

Poziv za Javnu Raspravu

Javna rasprava predloga projekta iz Programa Mini grants Fonda za Inovacionu Delatnost: Antimicrobial aluminum foil for food packaging and other applications održaće se u sredu 15. septembra 2021. godine u prostorijama privrednog društva Aluprodukt d.o.o., Kulinovačko Polje - 1 Nova potes 4, br. 1A, 32000 Čačak. Pozivaju se zainteresovane strane da prisustvuju javnoj raspravi. Raspored rasprave:

  • 10.00-10.30 Uvodna reč članova tima i predstavljanje prisutnih
  • 10.30-11.30 Prezentacija projekta i plana zaštite životne sredine
  • 11.30-12.30 Diskusija
  • 12.30-13.30 Zaključci

Poziv za Javnu Raspravu

Javna rasprava predloga projekta iz Programa Mini grants Fonda za Inovacionu Delatnost: Antimicrobial aluminum foil for food packaging and other applications održaće se 17. novembra 2020. godine u sali Naučno-tehnološkog parka Čačak. Pozivaju se zainteresovane strane da prisustvuju javnoj raspravi. Raspored rasprave:

  • 10.00-10.30 Uvodna reč članova tima i predstavljanje prisutnih
  • 10.30-11.30 Prezentacija projekta i plana zaštite životne sredine
  • 11.30-12.30 Diskusija
  • 12.30-13.30 Zaključci

Uniplast na otvaranju Naučno Tehnološkog Parka Čačak

U Čačku je otvoren novi kompleks Naučno-tehnološkog parka u ovom gradu, kome će na raspolaganju biti 4.500 m2 na prostoru gde je nekad bila fabrika „Cer“.

Opširnije

Predstavljamo Vam naš nov proizvod, staklenu eko friendly kutiju sa natural poklopcem

Fakultet Tehničkih nauka u Čačku i Uniplast Razvojno Proizvodni Centar proizveli su nov proizvod na našem tržištu. U pitanju je staklena Eko Friendly Kutija sa Natural Poklopcem.

Opširnije

CPhI Worldwide 2019

Od 05. do 07. novembra 2019.godine Uniplast doo je, kao izlagač, učestvovao na sajmu CPhI Worldwide u Frankfurtu.

Opširnije

Nov proizvod u našem asortimanu - URISmart

Ponosno Vam predstavljamo naš novi proizvod: UriSmart – posudu za uzorkovanje urina sa navojnim zatvaračem.

Opširnije

Članak o Uniplast doo u novinama i na sajtu Privredne komore Srbije

Kompanija "Uniplast", lider na tržištu farmaceutske, medicinske i kozmetičke ambalaže, osnovana je 1991. godine. Mala porodična firma rasla je iz godine u godinu, uspešno razvijajući 150 proizvoda u koje su utkani znanje, ideje, trud i porodične vrednosti.

Opširnije

Privredna komora Srbije dodelila nagradu direkotru Uniplast doo

Privredna komora Srbije dodelila nagrade najboljima iz resorne oblasti, u okviru četvrte sednice skupštine Privredne komore Srbije, dodeljene su nagrade za 2018.godinu, kompanijama i pojedincima koji su svojim angažovanjem i rezultatima pružili veliki doprinos razvoju srpske privrede.

Opširnije

UNIPLAST na 69. simpozijumu SFUS, 24.- 27. maj 2018. Kopaonik

Želimo podeliti sa Vama da smo učestvovali kao izlagači na 69. Simpozijumu Saveza farmaceutskih udruženja Srbije.

Opširnije

UNIPLAST IMPLEMENTIRAO STANDARD 13485:2016 Medicinska sredstva

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuju zahtevi za sistem menadžmenta kvalitetom koje treba da ispune organizacije koje se bave projektovanjem i razvojem, proizvodnjom, instalacijom i servisiranjem medicinskih uređaja.

Opširnije

Počinje Projekat za istraživanje i razvoj AKTIVNE AMBALAŽE

Pokušavamo da mešamo plastiku koju već znamo kako da proizvedemo, sa zeolitom koji sadrži jone srebra. Zeolit će oslobadjati srebro unutar pakovanja. Joni srebra su snažnan antimikrobni agens i u veoma malim koncentracijama uništava većinu patogenih mikroorganizama. Važno je istaći da joni srebra u ovoj koncentraciji ne utiču na sadržaj ambalaže.

Opširnije

Javna rasprava na temu "Razvoj aktivne farmaceutske ambalaže"

Za potrebe priprema projekta "Razvoj aktivne farmaceutske ambalaže" koja se sprovodi u saradnji sa Fondom za inovacionu delatnost, a u skladu sa procedurom Fonda za inovacionu delatnost.

Projekat "Razvoj aktivne farmaceutske ambalaže" biće dostupan na uvid javnosti od 24.11.2017. do 27.11.2017. u prostorijama Uniplast doo, Suvo polje bb Preljina Čačak. Dana 28.11.2017. od 9h u prostorijama Uniplasta predstaviće se i obaviti javna rasprava na temu "Razvoj aktivne farmaceutske ambalaže", gde pozivamo sve zainteresovane strane da iznesu svoje komentare.

Ministar dr Nenad Popović u okviru posete gradu Čačku, obišao kompaniju Uniplast

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj, dr Nenad Popović 19.09.2017.godine posetio je NTP Čačak. U prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak dočekao ga je gradonačelnih grada Čačka Milun Todorović i predsednik skupštine NTP Čačak Radovan Jovanović.

Opširnije

Linija za proizvodnju supoformi

Kompanija Uniplast je svoj proizvodni pogon (uz pomoć „države“) modernizovala opremom zadnje generacije za proizvodnju supoformi i vagiformi. Samim tim smo povećali produktivnost proizvoda.

Opširnije

Nova, potpuno automatska linija za proizvodnju, kontrolu i pakovanje boca

Veliki problem na tržištu je nizak nivo kvaliteta proizvoda koji se na njemu mogu naći. Kompanija Uniplast je u svom proizvodnom pogonu implementirala opremu za linijsku kontrolu svake proizvedene boce. Samim tim smo povećali unutrašnju kontrolu, i preciznost izrade proizvoda.

Opširnije

Automatsko pakovanje kapaljki u zatvarač

Došli smo do saznanja da klijenti kompanije Uniplast, nakon izrade preparata, troše previše vremena na pakovanju u naše proizvode, iz tog razloga smo uveli nov proizvod u našem proizvodnom asortimanu.

Opširnije

Etiketiranje proizvoda

Kako izdvojiti svoj proizvod i privući kupca da odabere baš taj, od mnoštvo drugih koji se nude na tržištu?
Kompanija Uniplast nudi Vam rešenje...

Opširnije

Uniplast je prva kompanija u Srbiji koja je osvojila sertifikat ISO 15378:2011

Sertifikat ISO 15378:2011 se odnosi na materijale za primarno pakovanje medicinskih i farmaceutskih proizvoda, sa posebnim zahtevima za primenu ISO 9001:2008, i posebnim osvrtom na dobru proizvođačku praksu (GMP).

Opširnije

Nova strategija za osvajanje evropskih tržišta

Konkretno smo radili na detaljnom marketing planiranju koje zavisi od kompikovane analize na osnovu koje možemo definisati optimalan pravac kompanije. Analiza se zasnivala na definisanju profitabilnih i neprofitabilnih proizvoda. Obavili smo edukaciju zaposlenih, alatima za efikasnu prodaju i negu klijenata.

Opširnije

NOVO u ponudi

Plastična kutija sa sigurnosnom trakom, dodaci za staklene boce, pipeta za staklenu bocu (10ml i 30ml) i četkica za staklenu bocu (10ml, 20ml i 30ml)...

Inovacioni projekti

Započet projekat stvaranja novog biorazgradivog materijala za izradu ambalaže koja se koristi u farmaceutskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji.

Novi Saradnici

Započeta saradnja sa južnokorejskim partnerom.

Seminar Korporativnog Upravljanja

Održano predavanje korporativnog upravljanja u porodičnim kompanijama u Srbiji.

Predavanje održali: Vođa projekta Katarina Đulić(IFC), Vidosava Džajić (podpredsednica PKS), Irena Milojević (samostalni savetnik, Odbora za privredni sistem PKS).

UNIPLAST – Razvojno Proizvodni Centar

Inovaciona organizacija Uniplast d.o.o. Čačak registrovala se kao: Razvojno proizvodni centar od 9.9.2011. rešenjem br.391-00-46/2011-14.

Republika Srbija, Nacionalna agencija za regionalni razvoj

Dodeljena bezpovratna sredstva na osnovu mere podrške malim i srednjim preduzećima koja imaju tendenciju brzog rasta – GAZELA.

Resertifikacija IMS-A

Izvršena II nadzorna eksterna sertifikacija komisije za IMS (SRPS ISO 9001/2008, SRPS ISO 14001/2005 i OHSAS 18001/2007).

Poseta privredne komore Srbije i IFC World Bank Group-e

Svrha posete ocenjivanje upravljanja porodičnim firmama.

KORPORATIVNI FILM

Pogledajte naš korporativni film snimljen povodom 25 godina uspešnog poslovanja.