• Uniplast

UNIPLAST d.o.o.

Uniplast

UNIPLAST d.o.o. je vodeći proizvodjač i distributer farmaceutske, kozmetičke i medicinske ambalaže u Srbiji. Tokom više od 20 godina postojanja, UNIPLAST je samostalno razvio preko 150 proizvoda i partnersku saradnju sa više od 250 klijenata, među kojima su najveće apotekarske ustanove, zdravstveni centri, farmaceutske kompanije i veledrogerije u 7 država.

Kao jedino preduzeće iz ove delatnosti, UNIPLAST je registrovan kao razvojno proizvodni centar kod Ministarsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, čime je stekao mogućnost da razvija nove tehnologije čija primena tek počinje i u najrazvijenijim zemljama sveta.

UNIPLAST poseduje već 7 godina sertifikat kojim se potvrđuje da upravlja integrisanim sistemima menadžmenta organizacije (sertifikati ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001), a na putu je i za sertifikaciju standarda ISO 15378: Primarno pakovanje medicinskih i farmaceutsikih proizvoda sa posebnim osvrtom na Dobru proizvodjačku praksu (GMP). Sve ovo govori da UNIPLAST proizvodi i usluge zadovoljavaju najstrože standarde kvaliteta, a kompanija kontinuirano radi na njihovom unapređenju.

Vizija Uniplasta

Naše vrednosti predstavljaju privrženost iskrenosti, etici i duhu međusobnog poštovanja naših kupaca i nas. Promovišemo atmosferu iskrene i zdrave komunikacije čak i kada to znači priznavanje grešaka. Uvek se držimo naših načela – kažemo šta ćemo da uradimo i uradimo ono što smo rekli. Želimo da steknemo reputaciju dobrog biznis partnera kao i da svojim radnicima obezbedimo optimalne uslove za rad i napredovaanje. Težimo da svojim proizvodima i uslugama, kao i svojim stilom poslovanja, prevaziđemo očekivanja naših kupaca i sa kvalitetnim poslovanjem ostvarimo dugoročnu saradnju. Prepoznajemo odnos međusobne zavisnosti nas, naših kupaca i naših partnera, i usled toga, težimo da ostvarimo maksimalno zadovoljstvo dobro obavljenog posla. Zato težimo da kupcima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, prilagođene njihovim potrebama i zahtevima, a da sa svojim partnerima ostvarimo odnos maksimalnog poverenja i korektnosti u izvršavanju obaveza.

Uniplast ima misiju da…

…da radi sa partnerima i kupcima i da uz pomoć društvene zajednice kontinualno unapređuje svoje proizvode, kao i način i stil svog poslovanja, a time da doprinese prosperitetu sredine u kojoj živimo. Mi verujemo u stvaranje kreativnog okruženja koje motiviše i inspiriše sve one koje su dodirnuti našim proizvodima i uslugama. Verujemo u stalna poboljšanja i težimo da ponudimo kreativne proizvode i usluge. Realno i samokritički procenjujemo posao koji obavljamo da bismo identifikovali sfere u kojima možemo da se razvijamo. Uniplast poseduje sertifikovani integrisani sistem menadžmenta organizacije IMS (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) čime smo i u obavezi da stalno unapređujemo i poboljšavamo već visok nivo kvaliteta kako proizvoda tako i usluga koje pružamo našim korisnicima. Cilj preduzeća je kontinuirano razvija i unapređuje procese, proizvode i usluge imajući uvek u vidu zahteve i potrebe svojih korisnika. Uniplast sarađuje sa velikim brojem kako domaćih tako i ino-partnera i to Apotekarskih ustanova, apoteka, instituta, bolnica, farmaceutskih fabrika, vele-drogerija, kao i mnogi drugi…

Firma od poverenja
Excellant
Trustwothy Company
Partneri
Copyright © 2015 Uniplast. Design by Attention-ContactDJ